Category: healthblog

  • Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me lëngun e krasitjes

    Everythingdo gjë që ju duhet të dini në lidhje me lëngun e krasitjes Prunes janë kumbulla të thata, dhe ato njihen për cilësitë e tyre laksative. Shumë njerëz përpiqen të hanë prunes ose të pinë lëng të krasitjes për të lehtësuar kapsllëkun. Tani, studiuesit po eksplorojnë ndikimin e prunes në fushat e tjera të shëndetit. […]

  • Najbolji načini za smanjenje topline tijela

    Najbolji načini za smanjenje topline tijela Ljudsko tijelo reagira na vanjske i unutarnje promjene. Moguće je smanjiti toplinu tijela eksterno ili interno. Skakanje u hladan bazen je primjer vanjskog hlađenja tijekom pijenja hladne vode pomaže u smanjenju temperature tjelesne energije interno. Stručnjaci razmatraju normalnu tjelesnu temperaturu za oko 98,6 ° C (37ºC), ali može varirati […]